Vart ska vi åka idag?

Med Book a taxi appen beställer du snabbt en taxi, följer upp när den kommer och betalar smidigare än nånsin!

Ladda ner Book a taxi appen

Book a taxi appen finns för IOS och Android

Registrera dig

Registrera dig

Genom att registrera dig får du ut det mesta av Book a Taxi appen. 

För registrering behövs ditt namn, telefonnummer (+46...) och e-post address. Efter det skickas det ett SMS med verifieringskod. Efter att koden matats in i applikationen är appen redo att användas.

Appens betaltrafik är fullständigt krypterad och trygg att använda. 

1

Beställa en Taxi

Appen lokaliserar automatiskt din position. Du kan förfina din plats på kartan genom att ange din adress själv, välj den från din historik eller dina egna favoriter. Placeringen av telefonen är emellertid inte alltid korrekt. Att ha WLAN aktivt på kommer att förbättra positionerings noggrannhet.Genom att ange destinationsadressen för din resa uppskattar appen kostnaden för taxi resan. Observera att detta är en prisuppskattning. I beställningen kan du också välja typ av bil, önskad betalningsmetod, samt om du vill ha förbeställning. Beställningen är kostnadsfri.

2

Bekräfta din bokning

Innan du bekräftar din bokning får du en sammanfattning av din beställning.Var noga med att kontrollera hämtningsadressen noga så att bilen kommer till rätt plats. Bekräfta sedan bokningen, som därefter skickas till beställningscentralens traikledningssystem.

3

Betala din resa

Om du önskar betala din resa direkt i appen kan du på förhand lägga in och spara dina kortuppgifter. Om du inte vill att din resa ska debiteras från det kort du har angett, kan du istället välja att betal direkt i taxin vid avslutad resa. I det här fallet kan du normalt betala för din resa med både kontanter eller annat önskat kort.

4

Följ din Taxi

Appen visar aktuell status för din bokning. När en ledig bil har hittats till din bokning kan du följa din bils ankomst på kartan. Appen kommer också att berätta numret på den taxibil som är på väg. Om det skulle behövas kan du skicka ytterligare instruktioner till föraren under rubriken Meddelande till chaufför.

5

Taxin's ankomst

När din taxi anländer till hämtningsadressen kommer appen att meddela dig (med telefonvibration) om ankomsten. Om det behövs kommer föraren att verifiera ett beställningsnummer för den bokning du gjort,så att den taxin som anlänt är tilldelad dig.

6

Efter avslutad resa

Om du har valt att betala din resa direkt i appen med det betalkort som du sparat, får du ett kvitto på resan till din mail. Du kan också hitta tidigare kvitton på beställningar du gjort under "Beställningshistorik" i menyn. Du kan även utvärdera din resa i avsnittet "Feedback".

7

Avboka din Taxi

 

Du kan avboka din Taxi genom att trycka på knappen "Avboka" innan bilen har kunnat bekräfta den. Efter att bilen har bekräftat avbokningen, kan inte yttligare ändringar göras.