Mihin tänään mentäisiin?

Book a taxi on sovellus, jolla tilaat taksin, seuraat matkan kulkua ja maksat matkan nopeammin kuin koskaan!

Lataa Book a taxi -sovellus

Book a taxi -sovellus on saatavilla IOS ja android puhelimielle.

Rekisteröidy

Rekisteröidy

Rekisteröitymällä saat parhaan hyödyn 
book a taxi -sovelluksesta. 

Syötä sovellukseen ensin nimesi, puhelinnumerosi(+358.... muodossa) ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen saat teksitiviestitse varmennusnumeron, jonka syötettyäsi on sovellus käytettävissä.

Sovelluksen maksuliikenne on täysin suojattu ja maksu turvallista. 

1

Taksin tilaus

Sovellus paikantaa sijaintisi automaattisesti. Voit tarkentaa sijaintiasi kartalta, kirjoittaa osoitteesi itse, valita sen tilaushistoriasta tai omista suosikeistasi. Puhelimen paikannus ei kuitenkaan aina ole tarkka. WLAN-yhteyden päällä pitäminen parantaa paikannustarkkuutta.

Ilmoittamalla matkasi kohdeosoitteen, sovellus arvioi sinulle taksimatkan hinnan. Huomioithan, että kyseessä on hinta-arvio. Tilauksessa voit halutessasi valita myös autotyypin ja maksutavan. Myös ennakkotilauksen tekeminen on mahdollista.
Tilaus on maksuton.

2

Tilauksen vahvistaminen

Ennen tilauksen lähettämistä saat yhteenvedon tilauksestasi.

Tarkistathan  nouto-osoitteen erityisen huolellisesti, jotta auto saapuu oikeaan paikkaan. Tämän jälkeen vahvista tilaus, jolloin se lähetetään välityskeskuksen tilausjärjestelmään.  

3

Kyydin maksaminen

Mikäli haluat käyttää sovellusta kyydin maksamiseen ilman autossa suoritettavaa maksutapahtumaa voit syöttää haluamasi maksukorttien tiedot sovellukseen. Jos et halua, että taksimatkasi veloitetaan palveluun syöttämältäsi kortilta, voit valita tilauksen yhteydessä kyydin maksutavaksi ”Maksan taksissa”. Tällöin voit maksaa matkasi normaalisti autossa käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla.

4

Tilauksen seuranta

Sovellus näyttää tilauksesi tilan. Kun tilaukseesi on löytynyt vapaa auto, voit seurata auton saapumista kartalla. Sovellus kertoo sinulle myös saapuvan taksin numeron. Voit tarvittaessa lähettää sovelluksen kautta kuljettajalle lisäohjeita noutopaikkaasi liittyen "Viesti kuljettajalle"-kohdasta. 

5

Taksi odottaa sinua

Taksin saapuessa nouto-osoitteeseen, sovellus ilmoittaa sinulle (puhelimen värinällä) taksin saapumisesta. Kuljettaja varmistaa tarvittaessa verraten tilausnumeroa sovelluksessa olevaan, että tilattu auto on juuri sinua varten.

6

Matkan päätyttyä

Mikäli olet valinnut veloituksen tapahtuvaksi sovellukseen lisäämältäsi maksukortilta, saat kuitin matkasta sähköpostiisi. Tehtyjen matkojen kuitit löytyvät myös sovelluksen "Tilaushistoria"-valikon takaa. Huomioi, että kuitit saattavat tulla sähköpostiin ja sovellukseen hieman viiveellä.

Voit arvioda matkaasi tai sovelluksen toimintaa "Palaute"-osiossa. Palautteen voit antaa myös sanallisesti. 

7

Tilauksen peruminen

Voit peruuttaa tilauksen painamalla "Peruuta"-painikerra ennen kuin auto on ehtinyt kuitata sen. Kun auto on kuitannut tilauksen, ei kyytiä valitettavasti enää voi perua.